LEZINGEN2019-06-18T22:19:33+00:00

LEZINGEN VOOR VOLWASSENEN

Tijdens een lezing ga je aan de hand van simpele maar uiterst belangrijke principes met betrekking tot het thema je denken leren veranderen om de gewenste resultaten neer te kunnen zetten. Dat betekent dat je leert hoe het brein functioneert en hoe jij het brein kan herprogrammeren om jouw doel te bereiken.

LEZINGEN OVER:            

De lezing mind  ‘Dream and do’ is ook de titel van het werkboek.    

‘Dromen, denken, durven en doen dwars door angst’.

De volwassene krijgt op een inspirerende manier inzicht in het eigen denken en zicht op de eigen resultaten in relatie met anderen. Op een heel interactieve manier ( filmpje, gedicht, lied en citaat) komt de volwassene door de open vragen tot zelfreflectie. Elke volwassene beleeft ‘ik word wat ik denk’. Het doel van de lezing is dat de volwassene een boost van energie krijgt en vol zelfvertrouwen naar huis keert.

Zelfliefde is de manier hoe jij jezelf graag ziet en de manier hoe jij bent geprogrammeerd. Tijdens de lezing ‘alle liefde voor ik’ onderzoek je wie jij bent in de vijf levensgebieden. Je situeert waar jij op de berg zit. Je zoekt bij jezelf wat je diep vanbinnen raakt en waar je warm van wordt. Je verhoogt in deze sessie je eigenwaarde want jij bent de diamant.

Tijdens zo’n avond ‘Haal de druk van de ketel’ merk je voor jezelf op aan de hand van belangrijke principes waarvan jij stress krijgt en waarom jij je zo druk maakt over de resultaten. Je beleeft vanuit het gevoel door anders te denken dat je leven er heel anders kan uitzien. Je gaat resoluut voor positivisme en rust in je hoofd waardoor de omgeving mee verandert.

De lezing ‘Ik en mijn potentieel’ gaat over bewust worden over onze kwaliteiten en de mogelijkheden. Het woord mogelijkheden betekent dat het kan en het mag. Dit ben ik echt! Je selecteert je gedachten door je te focussen naar iets positiefs. We gaan hier samen op zoek naar jouw kwaliteiten.

Tijdens de lezing ‘Van faalangst naar faalwinst’ gaan we bewust worden hoe we staan tegenover falen. Om de motivatie te vinden is het belangrijk dat we leren omgaan met succes en falen. Want zo kunnen we onze doelen formuleren en nastreven. Je leert dat door te veranderen van opvattingen een duidelijk effect heeft op leergedrag en leerresultaten.

Tijdens de lezing ‘Hak de knoop door’ leer je voor jezelf beslissingen nemen omdat jij de focus hebt veranderd. Alleen ligt de angst nog op de loer want die heeft vele gezichten. Je leert de wetten van creatie en je wandelt voorbij de angst.

Tijdens de lezing ‘Mijn tank is leeg’ begrijp je waar jouw energie naar toe gaat. Door de inzichten van het menselijk denken krijg je meer energie door aandacht te geven aan wat echt telt.

Deze lezing ‘Meer veerkracht’  is gericht op het versterken en vergroten van de emotionele intelligentie dat ons brengt naar meer geluk. Wanneer we sterk en stevig in het leven staan en tegen een stootje kunnen, gaan we beter om met tegenslagen en staan we gelukkiger in het leven.

Tijdens de lezing ‘Geef het een beetje tijd’ krijg je de ruimte om de rugzak te ledigen. Je gaat je eigenwaarde vergroten omdat je de focus legt op de krachtige emoties die je weer in balans brengen.

Het etiketje ‘nooit goed genoeg’ beperkt ons in waarde en mogelijkheden. Op het moment dat we bewust de eigen gedachten lezen, aandacht hebben voor het gevoel en ruimte geven aan de emotie, zijn we altijd goed genoeg.

Anyone who has never made a mistake has never tried anything NEW

Albert Einstein